krf karta blogg

Seminarium ikväll kl 18!

Idag den 21 september firar vi den Internationella Fredsdagen med ett spännande seminarium om svenska väpnade insatser utomlands på Armémuseum i Stockholm från klockan 18 och framåt. Medverkande är bland andra Kristna Fredsrörelsens generalsekreterare Sofia Walan, generallöjtnant Anders Lindström och politiker från försvarsutskottet.

Seminarium på Armémuseum i Stockholm kl 18 idag!
Seminarium på Armémuseum i Stockholm kl 18 idag!
Dessutom finns aktivister från Kristna Fredsrörelsen ute på gator och torg idag för att gratulera folk på Fredsdagen och påminna om att det idag är sista chansen att skriva under namnlistan för att stoppa all vapenexport till diktaturer. För er som inte har skrivit under uppropet så är det sista chansen idag! Klicka på länken för att skriva under:
 
 
Bilder från flygbladsutdelning 21 september
 
Glada aktivister från Kristna Fredsrörelsen och Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa.

Glada aktivister från Kristna Fredsrörelsen och Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa.

 
Kristna Fredsrörelsen på Sergels Torg i Stockholm.

Kristna Fredsrörelsen på Sergels Torg i Stockholm.

 
Kristna Fredsrörelsen och Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa.

Kristna Fredsrörelsen och Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa.